Pest megye, Verőce
Zöldövezeti részén. 

Ingatlan adatai
Irányár: 40 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 197 m2
Állapota: felújított
Építés éve: 1975
Fűtés: gáz (cirko)
Felszereltség: bútorozott
Szobák száma: 5+2
Szintek száma: 3
Telekterület: 500 m2
Kert mérete: 400 m2
Erkély mérete: 10 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
étkező, amerikai konyha, saját parkoló, beépített konyhabútor, beépített szekrény, gardrób, vízórás, kocsibeálló, garázs, parkettás, kábeltévé, kert, erkély, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Részletes leírás
ELADÓ LUXUS KIVITELŰ CSALÁDI HÁZ VERŐCE CSENDES RÉSZÉN..
Eladásra kínálok Verőce központjától 10 percnyi sétára, nyugodt csendes környezetben ( nem a dunai oldalon ),500 m2-es parkosított telken álló , kiváló állapotban lévő,197 m2-es, három szintes több generáció részére alkalmas tégla építésű luxus családi házat.Az ingatlan földszintjén, étkező konyhás nappali,speiz,hálószoba,fürdőszoba ( kádas ),Wc,kazánház és garázs található. A rendezett udvarról kényelmes lépcsőn jutunk az első emeletre, ahol nappali,közlekedő,fürdőszoba ( kádas ) Wc és 2 szoba erkéllyel található.A tetőteret stabil falépcsőn közelíthetjük meg és ott étkezős konyha, fürdőszoba, gardrob szoba és 40 m2-es nagyszoba két erkéllyel található. Az ingatlan radiátoros fűtését gáz-kombi cirkó és vegyes tüzelésű kazánnal működtetik. Nyári melegben a hűtésről légkondicionáló berendezés gondoskodik .A telek gyönyörű tujasorral van bekerítve.Az ingatlan folyamatosan karban van tartva, a földszint és az emelet 2000-ben , a tetőtér 2010-ben teljes felújításon esett át.Több generáció részére ajánlom, mivel elkülöníthető a földszinti lakótér az emeleti résztől.Továbbá azoknak is ajánlom akik , vállalkozásban falusi turizmus kialakításában gondolkoznak.
Ár : 40.900.000.-Ft
Verőce, Vác és Szob között a Duna bal partján fekszik. Közúton a 12. számú főútvonalon gépjárművel lehet eljutni Verőcére, de elérhető vasúton és vízi úton is. Verőcén két vasútvonal is áthalad, ezek közül a 70. számú Budapest–Vác–Szob-vasútvonal, és a Vác-Balassagyarmat közti 75. sz. vonal. Bp-től vonattal 30 percre, autóval 30-35 percre található.
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !
Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés.
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán
Hirdető adatai
Hirdető neve: Hesu
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06705581160
Honlap: -