Budapest, XII.kerület
 

Ingatlan adatai
Irányár: 160 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 234 m2
Állapota: -
Építés éve: 1930
Fűtés: gáz (cirko)
Felszereltség: -
Szobák száma: 5+4
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
-
Részletes leírás
Eladó Buda szívében, a XII. kerületben, a Széll Kálmán tér egyik legimpozánsabb társas házában egy FÉLEMELETI, két tágas lakásból összenyitott, 234 nm alapterületű ingatlan.
A ház rendelkezik megtakarítással, a homlokzat 4 évvel ezelőtt lett teljesen felújítva. A társasház körfolyosó jellegű, igényesen rendben tartott, liftes.
A lépcsőház felől az ingatlan két főbejárattal rendelkezik, kialakítása és elrendezése miatt lehet egy gyönyörű belvárosi lakás, iroda és lakás együtt, rendelő vagy szépségklinika is.

LAKÁS
Az ingatlan eredetileg két hrsz-on nyilvántartott (116 nm és 118 nm), egybenyitott ingatlan, így jelenleg is két főbejárat van a lépcsőházból.
Az ingatlanban összesen 5 szoba, 3 félszoba, 2 konyha, 2 öltöző, egy tároló, 3 fürdőszoba, 5 WC került kialakításra!
Közös költség a két lakásra együtt: 35.400 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, a szemét szállítás díját valamint a takarítást is.
Belmagassága 4 méter, nagy ablakai miatt világos terek jellemzik, amik tovább bővíthetők a belső, nem tartó falak eltávolításával.

KÖRNYÉK
A Széll Kálmán téren, a társasház közvetlen szomszédságában épül a Buda Palota, ami az ingatlan élhelyezkedését még kiemeltebbé és vonzóbbá teszi. A környék adottságai miatt közlekedése kiváló, szórakozásra, vásárlásra, kikapcsolódásra lehetőséget adó helyek könnyű sétányira vannak.


Megtekintéssel és további információval kapcsolatban kérem keressen!


Budapest, Buda, XII. kerület, Széll Kálmán tér, Krisztina körút, lakás, jó állapotú, 2 lakás, iroda, klinika, gáz cirkó fűtés, DNY, napos, világos,
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Mike Györgyi
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9871
Honlap: -