Nógrád megye, Salgótarján
 

Ingatlan adatai
Irányár: 1 250 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 22 m2
Állapota: -
Építés éve: -
Fűtés: -
Felszereltség: -
Szobák száma: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Részletes leírás
: : 22 m2 :Becsült érték: 2.500.000 Ft
Minimál ára: 1.250.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Az ingatlan egy üzlethelyiség. Alapterülete: 22 m2. Az épület jellemzői: többszintes,alapozása beton, szigetelése teljes értékű, állapota jó, nem alápincézett, Tetőszerkezet: lapos, állapota közepes, tetőtér nincs beépítve Helyiségei: eladótér, raktár, Fűtése: táv központi fűtés, Közművesítettsége: villany.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.
Hirdető adatai
Hirdető neve: H-Kontakt Group Kft
Kapcsolattartó: Arveresnet.hu
Hirdető telefonszáma: 06-92-999-449
Honlap: -