Budapest, I.kerület
 

Ingatlan adatai
Irányár: 57 990 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 120 m2
Állapota: -
Építés éve: -
Fűtés: gáz (cirko)
Felszereltség: -
Szobák száma: 3+1
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
-
Részletes leírás
Eladó az első kerület Krisztina városi részén, a Kuny Domokos utcában egy 3. emeleti nagypolgári, 4 szobás, nagy belmagasságú lakás. műszakilag felújított állapotú lakás.

Budán, az I. kerületben, a Krisztinaváros csendes és egyirányú utcájában helyezkedik el. A környék különleges hangulatú, aki egyszer itt lakott nem szívesen költözik máshová. A tömegközlekedés kitűnő a Krisztina tér és a Krisztina körút közelsége miatt. A 105-ös és 178-as jelzésű busz, valamint az 17-es, 61-es és az 56-os jelzésű villamos a pesti és a budai oldal gyors elérhetőségét biztosítja. A közelben a nagy CBA Príma mellett számtalan kisebb bolt nyújtja bőséges választékát. Különböző ár színvonalú éttermek és kávézók mellett bankot, postát, gyógyszertárat, orvosi rendelőt is találunk a közelben. Két általános iskola és egy középiskola áll a diákok rendelkezésére. A Budavári Palota szép, zöld kertje kellemes a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. A téglaépítésű, lapos tetős társasház a múlt század elején épült, három emelettel rendelkezik. A házban nagyon jó, családias a légkör, mivel mindössze 9 lakás található. A lakóközösség kulturált, igényes.

Ez a tágas 117 m2-es lakás műszakilag teljesen fel lett újítva, a fűtési rendszer korszerű úgynevezett kondenzációs kazánról üzemel. A zárt lépcsőházból egyenesen a tágas előtérbe érkezünk, ahol közvetlenül balra található a konyha, illetve a régen egy cselédszobának használt rész, a kamra. Egyenesen haladva nyílnak szintén tágas és világos szobák, amelyek mind utcai tájolásúak. A nagy terek és a nagyon jó elrendezésű helységek miatt, akár két lakássá is szétbonthatjuk az ingatlant. A nagy belmagasság pedig a galériázást teszi lehetővé. Akinek más elképzelései vannak, lehetősége van arra, hogy egy gyönyörű amerikai konyhás nappalit alakítson ki, három hálószobával.

Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után, azonnal birtokba vehető.

Hirdető adatai
Hirdető neve: RARIK-1986 Kft.
Kapcsolattartó: Kabát József
Hirdető telefonszáma: 06-70-542-1053
Honlap: -