Pest megye, Biatorbágy
 

Ingatlan adatai
Irányár: 189 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 276 m2
Állapota: -
Építés éve: 2000
Fűtés: gáz (cirko)
Felszereltség: -
Szobák száma: 8
Szintek száma: -
Telekterület: 1 079 m2
Kert mérete: 1 079 m2
Erkély mérete: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Részletes leírás
Minőségi kivitelezés és praktikus terek jellemzik ezt a természetközeli 2 szintes családi házat.Biatorbágy biai részén, Füzes-patak közeli csendes utcában új építésű, zöldre néző panorámával rendelkező, DK-i tájolású családi házat kínálunk eladásra.Ha egy olyan otthonra vágyik ahol a nagy család tökéletesen elfér akkor ez egy remek, egyedülálló lehetőség.
Számos természeti szépség megtalálható itt, hegyek, patakok, tavak, kiránduló útvonalak, természetvédelmi területek.A ház jó fekvése és tájolása mellett a nagy előnye még, hogy egy erdősáv mellett fekszik a Nyakaskőre néző panorámával.A 1079 nm-es telken egy nagy méretű 2 szintes családi ház található, mely a 2000-ben épült. 
A kertben medence, és kifejlett fák, növényzet biztosítéka a pihenésnek.
Fedett terasza kerti partik, sütögetés, családi összejövetelek ideális helyszíne.Az épületben a tágas nappalikon kívül 5 külön nyíló szoba található!
Akár további szobák is kialakíthatóak a tetőtéri galéria helyén.
A mai igényeknek megfelelően 3 fürdő, és 3 wc is megtalálható a házban.
Kiváló műszaki állapotban lévő, igényesen kialakított, karbantartott és lakott ház.
Az erkélyre négy szobából is biztosított a kijárás.A komfortos hőérzetet a korszerű gázkazán és fűtő-hűtő klíma biztosítja. A garázsban két autó is parkolhat.A közelben minden megtalálható és tökéletes a közlekedés is.Biatorbágy egyik legjobb részén egy csendes utcában található.

Élvezze egyszerre a főváros közelségét és a természet nyugalmát: Biatorbágy csupán 12 km-re helyezkedik el Budapesttől, a festői fekvésű Zsámbéki medencében.Biatorbágy a fővárostól 12 km-re az M1-es, M7-es autópályák, M0-ás és az 1-es főút közvetlen szomszédságában helyezkedik el.Budapest mind gépkocsival mind a kényelmes, klimatizált elővárosi vonattal 15-20 perc alatt könnyen elérhető. A volánbusz megállója pedig a Novus házaktól csupán gyalogosan pár percre található.A város fejlett infrastruktúrával, modern óvodával és iskolákkal, egészségházzal, színes kulturális életet biztosító faluházzal és aktív sportélettel ideális lakóhely a vidéki nyugalomra vágyó családok számára, mindez Budapesttől elérhető közelségben.

Kinek ajánlom?Mindenkinek, aki a főváros vonzáskörzetében csendes, mégis kiváló infrastruktúrával rendelkező helyen, idili környezetben, kényelmes családi otthonban szeretne élni.
Nagy családnak, összeköltözőknek, több generációnak igazán ideális.A lakásról videót és virtuális túrát is készítettünk!Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani.További információkért keressen!
Vigyázunk másra, vigyázunk magunkra!TELJES ONLINE KÖZVETÍTŐI MUNKAFOLYAMAT!Online megtekintés, online vételi ajánlat, online szerződéskötés.Hívjon bizalommal!
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Szabó Zsolt
Hirdető telefonszáma: +36 70 388 5596
Honlap: -